pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 čtvrtek 25.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
 sobota 27.4.2024
Vsetín
Kladno
Zrušeno
 pondělí 29.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
Obrázek
Klub

Novým partnerem Rytířů Kladno se stává sportovní značka Under Armour

7. 5. 2024 od Klub / Foto: Under Armour
Až v září vyjedou na led hokejisté klubu Rytíři Kladno, aby zahájili nový ročník extraligy, přibude na jejich dresech logo sportovní značky Under Armour. Vedení hokejového klubu se s novým partnerem domluvilo na dvouleté spolupráci.

„Jsme moc rádi, že jsme se domluvili se společností Under Armour na nově uzavřeném partnerství. Těšíme se na nadcházející spolupráci s tak významným dodavatelem sportovního vybavení. To nám nabízí opravdu kvalitní podmínky pro trénink, zápas i volný čas,“ říká k uzavření kontraktu Jiří Burger, sportovní manažer klubu Rytíři Kladno. „Navázání spolupráce se značkou Under Armour je pro náš klub významná a hodně viditelná změna, která má velký přesah i k fanouškům. Ti se mohou těšit na nový sortiment oficiálních produktů,“ dodává marketingový manažer klubu Martin Špaček.

„S Rytíři Kladno sdílíme stejné hodnoty, kterými jsou síla a odvaha. Společně se nebojíme žádné výzvy a jsme moc rádi, že je můžeme přivítat do naší Under Armour rodiny,“ říká Pavel Hynek Managing Director Under Armour CEE. 

Sportovní značka Under Armour dlouhodobě spolupracuje s řadou špičkových českých sportovců, mezi které se řadí například Martina Sáblíková, Lukáš Krpálek, Josef Dostál nebo plážoví volejbalisté Ondřej Perušič a David Schweiner.

Zároveň klub děkuje společnostem Nike a Top4sport za předchozí dlouhodobou spolupráci a podporu.

 

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU