pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 čtvrtek 25.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
 sobota 27.4.2024
Vsetín
Kladno
Zrušeno
 pondělí 29.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
Obrázek
Klub

ČEZ stadion v sobotu 18. května hostí burzu kartiček a suvenýrů

26. 4. 2024 od Komerční sdělení
Celý den plný zábavy, výměn, prodejů a nákupů kartiček i autogramiáda sportovních hvězd. To vše a ještě víc čeká fanoušky a sběratele suvenýrů už v sobotu 18. května, kdy se na kladenském ČEZ stadionu uskuteční velké setkání příznivců sportovního sběratelství – burza Czech Sports cards EXPO.

Stovky tisíc kartiček, puky, hokejky, dresy, postavičky a další suvenýry. Nezůstane, ale jen u hokeje! Na akci seženete také kartičky dalších sportů jako fotbal, americké sporty např. basketball, baseball, kartičky bojových sportů, orgranizací UFC či Octagon. Na své si přijdou i příznivci pokémonů.

Můžete kupovat, měnit prodávat. Prodejní stoly jsou ještě k dispozici. Vstupenky začínají na 150 Kč.

Současní akce je také sběratelská autogramiáda, kde se budou podepisovat sportovní hvězdy a legendy. V tuto chvíli jsou potvrzeni například UFC bojovník David Dvořák, hokejová legenda světového formátu Milan Nový nebo brankařka ženské reprezentace Blanka Škodová. Ke každému sběratelskému předmětu získáte také certifikát, který každému sběrateli a majiteli jednoznačně potvrdí pravost a autenticitu vlastněného sběratelského předmětu. Autogramiáda je placená a má svá pravidla. Výtěžkem se také přispěje na hendikepované děti.

ce informací, včetně aktuálního seznamu potvrzených hostů a program akce se dozvíte na webových stránkách organizátora https://www.czechsportscardsexpo.cz/.

„Pokud jsi příznivec sportovních sběratelských kartiček a suvenýrů, neměl bys na EXPU chybět,“ vzkazují organizátoři akce.

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU