pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 čtvrtek 25.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
 sobota 27.4.2024
Vsetín
Kladno
Zrušeno
 pondělí 29.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
Obrázek
Mládež

Kladno o víkendu hostí poslední turnaj čtvrtého ročníku Sev.en Hockey Cupu

21. 3. 2024 od Redakce
V sobotu 23. března čeká hráče ročníků 2014 a 2015 vrchol sezóny v podobě domácího turnaje Sev.en Hockey Cup, který bude čtvrtým, a tedy posledním v letošní sezóně.

Uhelné lomy u Litvínova, elektrárna u Pardubic, teplárny v Kladně a ve Zlíně. Tak vypadalo po dokončení posledních dvou akvizic v roce 2019 české portfolio energetické skupiny Sev.en Česká energie. Jedno hokejové město vedle druhého. Není proto divu, že vznikla myšlenka založit Sev.en Hockey Cup, kterého se letos účastní hráči třetích a čtvrtých tříd klubů, které ve zmíněných městech působí.

Turnajová utkání se hrají souběžně na obou polovinách hřiště, přičemž na jedné straně hrají tři na tři hráči čtvrtých tříd a na druhé straně hrají třeťáci ve formátu čtyři na čtyři. Výsledky zápasů se sčítají a po turnaji na Kladně, který sezónu uzavírá, bude součtem bodových zisků ze všech turnajů znám i celkový vítěz.

Sobotní turnaj na Kladně startuje soubojem Rytířů s Litvínovem. Mezitím dorazí i týmy Pardubic a Zlína, a tak oficiální zahájení turnaje s účastí všech týmů připadne na 10. hodinu. Kladno pak čeká pauza až do 13 hodin, kdy změří síly se Zlínem a poslední duel sehrají Rytíři od patnácti hodin s Pardubicemi. Turnaj, jehož se jako hosté zúčastní i někdejší hráči kladenského extraligového áčka, končí slavnostním vyhlášením v 16 hodin.

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU