pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 čtvrtek 25.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
 sobota 27.4.2024
Vsetín
Kladno
Zrušeno
 pondělí 29.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
A tým - zápasy

Přípravné utkání: Rytíři zvítězili na ledě Pardubic B 6:4

30. 3. 2023 od Redakce / Foto: Roman Mareš
Rytíři v přípravě na baráž uspěli na ledě pardubického béčka a i bez kapitána Tomáše Plekance v sestavě zapsali vítězství 6:4. Na úvodní branku soupeře odpověděl skvěle hrající Martin Procházka a když soupeř opět odskočil do trháku, srovnal Miroslav Indrák. Vývoj poté otočil Oskars Cibulskis, v přesilovce navýšil Procházka a pátou branku přidal Jakub Klepiš. Soupeř se sice dvakrát dotáhl na rozdíl jediného gólu, jenže v závěru završil hattrick ranou do odkryté klece Procházka. Odvetu se stejným sokem sehraje Kladno ve středu od 18 hodin na domácím ledě.
Baráž 2023,  čtvrtek 30.3.2023, enteria arena, Pardubice (přátelské utkání)
Pardubice "B"
Kladno
4:6
2:1, 0:3, 2:2

Branky a nahrávky: 3. Urban (Pochobradský, O. Rohlík), 8. Pavlata (Hrádek, Kaštánek), 42. Zeman (Zdráhal), 55. Herčík (Zeman, Matýs) – 4. Procházka (Indrák, Sotnieks), 21. Indrák (Dotchin), 25. Cibulskis (Kubík, Jágr), 26. Procházka (Dotchin, Jágr), 52. Klepiš, 60. Procházka (Filip, Zikmund). Vyloučení: 2:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0.

vyloučení2:4
využití1:1
oslabení0:0
diváci0
Pardubice "B": Frodl – Hrádek, Zdráhal, Nedbal, Koudelka, Hanousek, Tvrdík, Kubíček, Kaštánek – Urban, Pochobradský, O. Rohlík – Matýs, Kaut, Kaplan – Herčík, Zeman, Rouha – Paleček, M. Rohlík, Pavlata.
Kladno: Brízgala – Dotchin, Kehar, Ticháček, Cibulskis, Sotnieks, Slováček – Jágr, Kubík, Brodecki – Indrák, Klepiš, Procházka – Filip, Zikmund, Michnáč – Bláha, Pytlík, Babka.

KOMENTÁŘ K UTKÁNÍ

První vážnější možnost si vytvořili hosté, když se po minutě hry dostal do úniku Indrák. Brankář Dominik Frodl si ale s jeho zakončením zkušeně poradil. To domácí s první větší šancí naložili ideálně. Kladenský odchovanec Tomáš Urban dostal puk mezi kruhy a i přes nedůrazně bránícího Sotniekse vypálil přesně – 1:0. Jenže Kladno přišlo s rychlou odpovědí. Frodl vyrazil Indrákův pokus jen na levý kruh, kde pohotově dorážel do odkryté sítě Martin Procházka – 1:1. Už v osmé minutě si však Pardubice vzaly vedení zpět. Martin Kubíček byl dobře postavený před brankou a tečoval střelu od modré až za záda Adama Brízgaly – 2:1.

Druhá část už byla kompletně v režii Rytířů. Už v první minutě ujel po pravé straně Miroslav Indrák, který ranou na protější tyč srovnal – 2:2. Vzápětí šikovně využil volného prostoru Oskars Cibulskis, který si od modré čáry sjel na kruh a přesnou střelou otočil vývoj – 2:3. Neuběhla navíc ještě ani minuta a v přesilovce tečoval Dotchinův pokus až do sítě Martin Procházka – 2:4.

Jenže domácí ještě neřekli poslední slovo. V úvodu třetí části byl dostatečně důrazný před brankovištěm Tomáš Zeman, který dorazil ránu od modré čáry do branky – 3:4. Kladno o deset minut později opět odskočilo, když se před bránou dobře zorientoval Jakub Klepiš a zametl volný puk za Frodlova záda – 3:5. I tentokrát ale přišlo snížení. Pardubice v přesilové hře vyrazily rychle vpřed, Zemanovi sjel puk a Daniel Herčík zakončoval do odkryté brány – 4:5. Dynamo poté zkusilo hru bez brankáře, bylo však potrestáno. Zikmund sáhl do soupeřovy rozehrávky a Martin Procházka završil hattrick – 4:6.

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU