úterý 27.8.2024
Plzeň
Kladno
4:2
 čtvrtek 29.8.2024
Kladno
Slavia
2:3
 pondělí 2.9.2024
Kladno
Mladá Boleslav
5:3
 čtvrtek 5.9.2024
Liberec
Kladno
3:5
 čtvrtek 12.9.2024
Kladno
Liberec
5:4
1. kolo,  středa 18.9.2024
Pardubice
Kladno
18:00
2. kolo,  pátek 20.9.2024
Kladno
Sparta
18:00
3. kolo,  neděle 22.9.2024
Litvínov
Kladno
17:30
4. kolo,  úterý 24.9.2024
Kladno
Kometa Brno
18:00
5. kolo,  pátek 27.9.2024
Mountfield HK
Kladno
18:00
Obrázek
Klub

Svému klubu zase o krok blíž! Spouštíme mobilní aplikaci RYTÍŘ

2. 8. 2024 od Klub
Ve spolupráci s ticketingovým partnerem klubu společností ENIGOO přinášíme našim fanouškům novou mobilní aplikaci. Díky ní vám neunikne žádná zpráva o kladenském klubu. Všechny důležité informace o Rytířích budete mít na jednom místě, jako první a přímo v mobilu.

Naši fanoušci si za léta věrnosti klubu zaslouží před speciálním ročníkem pořádnou novinku. S radostí vám představujeme naši novou aplikaci, která přichází právě včas před startem výroční sezóny, kdy náš klub slaví úžasných 100 let od svého vzniku. Aplikace RYTÍŘ přináší kladenským fanouškům nové možnosti. Přímo v aplikaci mohou nakupovat vstupenky a majitelé permic uvolňovat či přenechávat svá místa, pokud zrovna nebudou moci přijít na zápas. V aplikaci budou veškeré novinky, rozpis zápasů, tabulky a mnohem více. Svůj kalendář můžete synchronizovat s programem Rytířů a s notifikacemi budete ihned informováni o všem důležitém.

Jsem nadšený, že můžeme fanouškům představit novou aplikaci RYTÍŘ. Tento projekt jsme měli rozjetý už před loňskou sezónou, ale kvůli změně dodavatele ticketingu jsme ho museli posunout až na ročník 2024/25. Myslím si, že to vyšlo hezky na výročí klubu a aplikace je poměrně zásadní novinka v informování fanoušků a práci s permanentkou. Věřím, že tento krok lidem ulehčí návštěvu našeho stadionu a zároveň to bude prvek, který klub s fanoušky opět o trochu více propojí,“ říká marketingový manažer klubu Martin Špaček.

Získejte spoustu výhod s novou aplikací RYTÍŘ, která je zcela zdarma právě k dispozici na Google Play a na App Store.

     

Hlavní výhody aplikace:

  • Permanentka přímo v mobilu
  • Snadné uvolnění místa do prodeje
  • Možnost přenechat své místo na zápas kamarádovi
  • Jednoduchý nákup vstupenek
  • Nejrychlejší zprávy o klubovém dění prostřednictvím notifikací
  • Synchronizace kalendáře

Rytíř ID

Důležitým prvkem aplikace je Rytíř ID. Je to unikátní nástroj, který spojuje uživatelské účty v rámci prodeje permanentních i jednorázových vstupenek s novou aplikací. Jeho prostřednictvím navíc můžete sbírat body do věrnostního systému za návštěvy utkání nebo uvolňování/přenechávání permanentky na domácí zápasy. Rytíř ID získáte jednoduchou registrací. Tento krok je nedílnou součástí nákupu permanentky on-line. V rámci Rytíř ID také vzniká speciální kreditový systém. Na svůj účet si můžete nahrát finanční obnos a následně nakupovat vstupenky nejrychlejším možným způsobem, přičemž 1 koruna = 1 kredit. 

To nejdůležitější? Permanentka v telefonu!

Držitelům permanentek aplikace RYTÍŘ skvěle poslouží. Kladenští příznivci si mohou svojí sezónní vstupenku naimportovat skrze QR kód přímo do aplikace. Při příchodu na stadion ji pak stačí načíst přímo z mobilního telefonu. Permanentku už díky aplikaci nebudete potřebovat ve fyzické podobě, odpadne tak obvyklé zdlouhavé hledání kartičky v peněžence. Nicméně o fyzickou permanentku nepřijdete, i nadále bude možné fyzickou kartu vyzvednout na pokladnách.

Aplikace skvěle funguje také pro ty, kteří na stadion nemohou dorazit. V tomto případě můžete permanentku přeposlat kamarádovi či známému. Stačí zadat e-mail toho, kdo na vybraný zápas dorazí místo vás. Danému adresátovi dorazí na zadanou adresu jednorázová vstupenka na zvolený zápas. Permanentka odesílatele na daný zápas bude zablokována.

Pokud nemáte komu permanentku přeposlat a víte, že na daný zápas nedorazíte, můžete ji uvolnit do prodeje. V tomto případě žádný e-mail nezadáváte, permanentku na vybrané utkání jedním kliknutím uvolníte do prodeje a vaše celosezónní vstupenka bude na daný zápas zablokována. Uvolňování permanentky do prodeje se nevztahuje na sektor stání.

Uvolnit či přenechat permici je možné vždy nejpozději dvě hodiny před začátkem utkání.

Nákup vstupenek

Fanoušci Kladna mohou nově nakupovat vstupenky na utkání přímo v aplikaci RYTÍŘ. Stačí si na své Rytíř ID nahrát finanční obnos a následně pomocí kreditového systému zakoupit vstupenky. Vstupenky na zápas si už není nutné tisknout. Stačí mít po ruce mobil s aplikací, kde budete mít vstupenku v podobě QR kódu, který použijete u vstupu na stadion. 

O krok blíž ke svému klubu

Naše aplikace přináší kromě ticketingu také veškeré aktuality o klubu, podrobné informace o zápasech, statistiky, tabulky a soupisky. Budete mít všechny informace na dosah ruky, a to včetně živých aktualizací a upozornění do vašeho telefonu, abyste byli vždy v obraze a nic vám neuniklo. Ať už jste doma nebo na cestách, vždy budete vědět, co se v našem klubu děje. V mobilní aplikaci najdete také všechny zápasy A-mužstva. Právě v sekci Zápasy pak je možné propojit svůj kalendář s kalendářem zápasů. Utkání se vám poté budou zobrazovat přímo ve vašem kalendáři v mobilním zařízení bez nutnosti jejich jednotlivého přidávání.

Fanoušci si určitě vzpomínají na doby, kdy se před stadionem prodával tištěný zpravodaj. Další novinkou, která bude dostupná exkluzivně v nové aplikaci, je bulletin. Ten bude vycházet před každým domácím extraligovým zápasem. Kladenský Rytíř bude přinášet podrobné informace o soupeři, statistiky, historii vzájemných utkání a mnoho dalšího, což vám umožní připravit se na zápasy jako opravdový odborník. Získáte všechny potřebné informace, abyste mohli analyzovat a diskutovat o zápasech s ostatními fanoušky.

Spuštěním aplikace rozhodně nekončí její vývoj, ba právě naopak. Během sezóny se můžete těšit na další vylepšení! Už teď připravujeme nové funkce, které aplikace nabídne a fanouškům tak přinese nové možnosti a zážitky.

Základní funkce aplikace RYTÍŘ:

  • Permanentky: Svou permanentku můžete snadno přidat do aplikace pomocí QR kódu. Když přijdete na stadion, stačí u vstupu naskenovat permanentku přímo z mobilu.
  • Poslání permanentky: Nemůžete se zúčastnit některého zápasu a chcete, aby vaši permanentku využil někdo jiný? Je to jednoduché. Vyberte konkrétní utkání ze seznamu, zadejte e-mail kamaráda a potvrďte. Na uvedený e-mail přijde jednorázová vstupenka, se kterou může dotyčný na zápas přijít. Vaše permanentka bude na tento zápas dočasně zablokována.
  • Uvolnění permanentky: Můžete své nevyužité místo nabídnout k prodeji na vybraný zápas, na který nemůžete dorazit. Jiný fanoušek tak může využít vaši sedačku a vyplnit prázdné místo na tribuně. Tato funkce se nevztahuje na sektor stání.
  • Vstupenky: Přes aplikaci můžete zakoupit vstupenky, které se automaticky uloží do aplikace. Automatický systém vám pomůže vybrat místa podle sektorů tak, abyste seděli co nejblíže k sobě a získali nejlepší dostupná místa.
  • Notifikace: Nechcete, aby vám unikla jediná novinka? Zapněte si notifikace a buďte neustále v obraze.
  • Kalendář: V aplikaci najdete všechny zápasy Rytířů, které si můžete snadno importovat do svého mobilního zařízení.
  • Kladenský Rytíř: Od nové sezóny se klub vrací k publikování zápasového zpravodaje. Před každým domácím utkáním bude klubový bulletin dostupný jedině v nové rytířské aplikaci.
  • Text na kostku: Chcete během utkání někoho pozdravit nebo mu vyznat lásku? Rádi byste někomu popřáli k svátku či narozeninám originálním způsobem? V aplikaci stačí vyplnit text, který chcete na multimediální kostce nad ledem promítnout. Samostatný text stojí 300 Kč. Pokud budete chtít sdílet i obrázek, vyjde vás tato služba na 400 Kč.
  • Aktuality: Díky této funkci vám neuteče žádná důležitá zpráva z prostředí kladenského hokeje, protože aktuální články z webových stránek se zobrazují přímo v aplikaci.
  • Informace o týmu: Potřebujete zjistit aktuální soupisku nebo se podívat na extraligovou tabulku? Všechny tyto praktické informace máte v aplikaci snadno dostupné.

Případné dotazy či připomínky na vylepšení nám zasílejte na aplikace@rytirikladno.cz.

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU
×
Dnes v 18:00 | Dorost
HC Slavia Praha
Rytíři Kladno