čtvrtek 1.8.2024
Chomutov
Kladno
17:30
 úterý 6.8.2024
Kladno
Chomutov
 
 čtvrtek 8.8.2024
Kladno
Kolín
 
 úterý 13.8.2024
Kladno
Litoměřice
17:30
 čtvrtek 15.8.2024
Litoměřice
Kladno
17:30
Obrázek
Klub

Společnost Kaufland po více než třech letech končí jako generální partner Rytířů

7. 6. 2024 od Tisková zpráva
Rytíři Kladno a společnost Kaufland Česká republika oznamují, že s platností k 30. 4. 2024 vypršela smlouva o vzájemné spolupráci. Kaufland tak po více než třech letech končí jako generální partner klubu, nadále ovšem pokračuje ve spolupráci s osobou Jaromíra Jágra a v podpoře mládežnických hokejových projektů.

Společnost Kaufland Česká republika se generálním partnerem kladenských Rytířů stala v průběhu sezóny 2020/2021. Rytíři tehdy ovládli prvoligovou sezónu a postoupili do nejvyšší soutěže, kterou za podpory Kauflandu hráli v posledních třech sezónách. S vypršením kontraktu o vzájemné spolupráci nyní společnost Kaufland jako generální partner Rytířů Kladno končí.

„Naše společnost Kaufland se v rámci ledního hokeje soustředí především na práci s mladými hokejisty a podporu regionálních klubů. V současné době jsou pro nás prioritami projekty Škola hokejových talentů a Puky pomáhají, ty chceme dál rozvíjet a na podzim rozdělit dalších 11,5 milionů na podporu mládeže. Budeme velmi rádi, když Rytíři Kladno i nadále zůstanou součástí obou těchto projektů,“ doplňuje Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Rytíři Kladno děkují společnosti Kaufland za více než tři roky úzké spolupráce, díky níž bylo nad rámec běžného provozu klubu možné zajistit i nadstandardní akce, jako například slavnostní zahájení sezóny nebo charitativní utkání.

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU