pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 čtvrtek 25.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
 sobota 27.4.2024
Vsetín
Kladno
Zrušeno
 pondělí 29.4.2024
Kladno
Vsetín
Zrušeno
Obrázek
Mládež

Všechny mládežnické týmy s výhrou! Došlo i na vzájemný střet Kladeňáků

25. 3. 2024 od Jakub Liška / Foto: Daniela Vodičková
Nejstarším mládežnickým kategoriím Kladna už sice odzvonil konec sezony, nicméně osmá až pátá třída stále pokračuje v zápasovém rytmu. Sedmá třída si došla pro jednoznačné prvenství ve své nadstavbové skupině, když z 15 duelů zvládla všech 15 vyhrát! Dvě utkání čekala na osmáky, kteří toužili zůstat na druhé příčce soutěže. V páté třídě došlo v uplynulém víkendu také na pikantní souboj obou kladenských celků proti sobě.

JUNIOŘI, KONEC SEZONY

DOROST, KONEC SEZONY

9. TŘÍDA, KONEC SEZONY

8. TŘÍDA, Rytíři vs. Příbram 6:1; Kobra Praha vs. Rytíři 1:9

Před kladenskými osmáky stál minulý týden jediný úkol, a sice získat s dvěma posledními týmy tabulky co největší počet bodů a upevnit si tak druhou příčku v tabulce. Prvním sokem byl předposlední celek skupiny O umístění F, tedy HC Baník Příbram. Rytíři chtěli do svého soupeře od začátku vletět, což se jim podařilo díky dvěma brankám v první části z hokejek Procházky a Klempíře. Nicméně přesně vteřinu před první sirénou ještě stihla Příbram snížit na 2:1. Ve střeleckém tempu domácí nepolevili ani ve druhé části, kde se trefil Chaloupka a Klempíř. Tomu se ve třetí třetině dokonce podařilo dovršit hattrick gólem na konečných 6:1, ještě před ním totiž gólový účet rozšířil Procházka. 

Branky: 9. Procházka (Vrbovec, Vycpálek), 17. Klempíř (Procházka, Pospíšil), 26. Chaloupka (Petrs, Procházka), 34. Klempíř (Petrs, Vycpálek), 44. Procházka, 57. Klempíř (Vycpálek, Petrs) – 20. Dudukin (Dragoun)

Sestava Rytířů: M. Pospíšil — Š. Vrbovec, T. Procházka, M. Procházka, M. Bernhard — Š. Klement, V. Vycpálek, T. Bejček, A. Petrs, F. Reichl, A. Krásný, J. Klempíř, J. Kováč, J. Chaloupka, D. Pollák, J. Tatíček

Druhé utkání sehráli osmáci Rytířů v sobotu 23. března na ledě Kobry Praha. S týmem, který doposud posbíral pouhé dva body, nehodlali Kladeňáci ztratit. Bezbranková první perioda tomu však příliš nenasvědčovala. Gólostroj hostů se rozjel až ve druhém dějství, kdy úvodní trefu zaznamenal Kováč. Vykolejení nepřišlo ani po vyrovnávací brance Kobry na 1:1, protože se ještě do druhé sirény trefili Vycpálek, Chaloupka a dvakrát Klempíř. Už ve třetí třetině zvyšoval na průběžných 1:6 Procházka. Při pětiminutové přesilovce Kladna se dokázal prosadit Reichl a Procházka s Vycpálkem nakonec upravili konečný výsledek na 1:9. 

Branky: 25. Malkov (Prikner) – 23. Kováč (Pospíšil), 30. Klempíř (Kováč), 36. Klempíř (Kováč), 37. Vycpálek (Bejček, Chaloupka), 37. Chaloupka (Vrbovec, Procházka), 44. Pospíšil (Kováč), 48. Reichl, 51. Procházka (Bejček, Chaloupka), 59. Vycpálek (Petrs)

Sestava Rytířů: M. Pospíšil — Š. Vrbovec, T. Procházka, J. Pospíšil, M. Procházka — V. Vycpálek, T. Bejček, Š. Klement, A. Petrs, F. Reichl, A. Krásný, J. Klempíř, J. Kováč, J. Chaloupka, J. Tatíček

7. TŘÍDA, Benešov B vs. Rytíři 6:17

Poslední zápas sezony čekal na žáky sedmých tříd v barvách Rytířů. Už s jistotu prvního místa v tabulce skupiny O umístění 18 vyjeli na led posledního celku soutěže, tedy Lvu Benešov B. Na góly velmi bohaté střetnutí ovládli Kladeňáci i přes šest inkasovaných branek s přehledem. Již první část opanovali poměrem 1:5, dvakrát se trefili Vycpálek s Hamzou. Po druhé třetině bylo skóre už 3:13, protože z kladenských hráčů završilo hattrick hned trio hokejistů, a sice Halamka, Vycpálek a Hamza. V rozmezí 8 minut v posledním dějství se tři góly pvedlo nasázet i Bejčkovi, kterého doplnil čtvrtou brankou v zápase Halamka a zpečetil tak výsledek na 6:17. 

Branky: 10. Doležal (Hoffman), 32. Zeman, 40. Bartoněk, 49. Krchňák (Zeman), 49. Krchňák, 58. Doležal (Hoffman) – 2. Hamza (Klement), 4. Vycpálek (Mařík), 5. Halamka (Hamza), 11. Hamza (Klement), 15. Vycpálek, 24. Mejtský (Bottger), 24. Halamka (Klement, Hamza), 26. Bejček (Mařík, Bottger), 29. Vycpálek (Halamka, Bernhard), 30. Bejček (Mařík, Vycpálek), 30. Halamka (Klement), 33. Tuček (Popovič), 36. Hamza (Klement), 46. Bejček (Vycpálek), 51. Bejček (Mařík), 54. Bejček (Mařík), 58. Halamka (Mejtský)

Sestava Rytířů: O. Hanzlík (D. Andrejsek) — J. Tureček, Š. Ričl, M. Bernhard, A. Horák, J. Bottger, F. Dvořák, R. Petříček — D. Tuček, D. Mařík, V. Vycpálek, T. Bejček, M. Teinitzer, S. Popovič, Š. Klement, T. Mejtský, Š. Hamza, M. Halamka

6. TŘÍDA, Rytíři vs. Ústí n/L 5:3

Souboj o čtvrté místo nadstavbové skupiny B v Lize mladších žáků A odehráli šesťáci Rytířů na domácí půdě proti Slovanu Ústí nad Labem. Vstup do zápasu vyšel lépe hostům, kteří už po pěti minutách vedli 0:1. Ještě v téže třetině ale bylo skóre otočeno ve prospěch Kladna, díky dvěma přesným trefám Bešťáka. Navýšení náskoku přišlo ve druhé třetině postupně z hole Sirotěnka a Anděla až na průběžných 4:1, kdy obě branky padly z přesilové hry. I v závěrečné dvacetiminutovce se Kladno prosadilo v početní výhodě, zásluhou přesného projektilu Švuba. Ústí nicméně ještě dokázalo zdramatizovat závěr utkání dvěma slepenými góly, ale stav 5:3 už poté vydržel až do konce.

Branky: 14. Bešťák (Sirotěnko, Grasser), 19. Bešťák (Sirotěnko, Porcal), 22. Sirotěnko (Dočekal, Kalla), 28. Anděl, 45. Švub (Sirotěnko) – 6. Novotný, 52. Vaněk (Šindelář), 53. Rubáš (Michálek, Novotný)

Sestava Rytířů: Š. Šopík — R. Schulz, J. Libecajt, M. Anděl — J. Vlček, P. Kalla, D. Dočekal, E. Grasser, M. Bešťák, D. Bárta, I. Sirotěnko, J. Kestner, M. Švub, J. Kosaka, M. Vlasatý, M. Sirotěnko, M. Porcal, Š. Kohout

5. TŘÍDA, Rytíři A vs. Rytíři B 11:1; Rytíři vs. Slaný B 9:3

K posledním dvěma utkáním letošního ročníku v Lize mladších žáků B nastoupili oba týmy Kladeňáků v této soutěži. V sobotu došlo na zajímavý střet obou celků ve vzájemném souboji proti sobě. Tabulkově lepé postavený tým, který byl v zápise psaný jako domácí celek, nakonec zápas zvládl vysokým rozdílem, čímž si upevnil druhou pozici v tabulce. Už po první části byl stav 4:1, o jedinou branku Rytířů B se postaral Rambousek. Ve druhé periodě zvládl domácí tým navýšit rozdíl o další tři branky, jmenovitě díky Jiráskovi, Honzů a Bažantovi. Honzů následně dokonal hattrick, když zvyšoval ve třetím dějství na 9:1 a konečný výsledek 11:1 pečetil Kuchler. 

Branky: 4. Honzů (Jirásek, Kolafa), 11. Rambousek (Tichý), 12. Kuchler (Bažant), 15. Svatoš (Černý), 16. Jirásek (Svatoš, Kuchler), 22. Bažant (Kuchler, Havlíček), 33. Jirásek (Svatoš, Kolafa), 36. Honzů (Bažant, Kolafa), 44. Bažant (Honzů, Jirásek), 47. Honzů (Černý), 55. Klimeš (Honzů, Bejček), 56. Kuchler (Spousta)

Sestava Rytířů A: M. Havlíček (K. Pánek) — V. Kolafa, O. Černý, T. Svatoš, V. Veltruský, J. Minařík — J. Klimeš, J. Kuchler, M. Honzů, S. Knaifl, J. Jirásek, D. Spousta, J. Bejček, J. Bažant

Sestava Rytířů B: Š. Fiman — V. Filipovič, T. Prchal, J. Kovařík, M. Storkup, L. Tichý — M. Louthan, D. Kalík, J. Přibík, R. Petřík, K. Rambousek, M. Šváb, J. Pavlíček, T. Tichý, O. Skála

Lepší tým Kladeňáků si již ve svém posledním zápase upevnil konečné druhé místo v soutěži, nicméně celek Rytířů 'B' čekalo ještě jedno klání se soupeřem Lev Slaný B. Ačkoli hráči Kladna měli svou pozici v tabulce už před zápasem danou, tedy že skončí na pátém místě, chtěli rozhodně poslední zápas sezony zvládnout vítězně. Tomu odpovídala i úvodní třetina, po které byl náskok Kladna 3:0, díky brankám Škalouda, Tichého a Švába. V čase 32:04 už zvyšoval na průběžných 6:0 Skála, následovala nicméně horší pasáž pro domácí, protože se na přelomu druhé a třetí části dokázali hosté ze Slaného třikrát prosadit. Poslední slovo měli však stejně Kladeňáci, když Louthan, Rambousek a Pavlíček postupně navýšili rozdíl až na konečných 9:3.

Branky Rytířů: 11. Škaloud, 12. Tichý (Skála), 15. Šváb (Filipovič), 21. Kalík (Skála), 30. Kovařík (Skála), 33. Skála, 50. Louthan, 54. Rambousek (Tichý, Storkup), 59. Pavlíček (Louthan)

Sestava Rytířů: T. Burgr — V. Filipovič, T. Prchal, J. Kovařík, A. Škaloud, M. Storkup, L. Tichý — M. Louthan, D. Kalík, J. Přibík, R. Petřík, K. Rambousek, M. Šváb, J. Pavlíček, T. Tichý, O. Skála

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU