48. kolo,  pátek 23.2.2024
Kladno
Mladá Boleslav
0:5
49. kolo,  neděle 25.2.2024
Kladno
Třinec
5:2
50. kolo,  úterý 27.2.2024
Kladno
Litvínov
2:0
51. kolo,  pátek 1.3.2024
Budějovice
Kladno
5:3
52. kolo,  neděle 3.3.2024
Kladno
Karlovy Vary
1:4
Obrázek
Klub

Rytíři mají dalšího hlavního partnera. Tím je D+D REAL, titulární partner Winter Classic!

2. 12. 2020 od Tisková zpráva
Čtrnáctým hlavním partnerem Rytířů Kladno se stává D+D REAL majitele Petra Dědka. Developerská a investiční společnost je také titulárním partnerem vícedenní akce Winter Classic, která se uskuteční v prosinci 2021 ve Špindlerově Mlýně.

Kladenští Rytíři získali i v současné nelehké době dalšího důležitého sponzora, společnost D+D REAL. „Její majitel Petr Dědek mi lidsky velmi sedl. Je to zapálený hokejový fanoušek, který chce hokej v Česku pozvednout a Rytířům pomoci k návratu do extraligy. Každé takovéto partnerství je pro klub důležité,“ těší majitele hokejového Kladna Jaromíra Jágra.

Není tajemstvím, že Petr Dědek je velkým příznivcem slavné osmašedesátky. „Jezdil jsem na jeho zápasy i do zámoří, když hrával v NHL. Stejně tak jsem ho sledoval i vloni v extralize a rád bych ho tam viděl s Kladnem znovu. Proto jsem se rozhodl, že Rytířům pomůžeme, a tak se stala společnost D+D REAL jejich novým hlavním partnerem,“ uvedl Petr Dědek.

Spojitost mezi Rytíři a D+D REAL vznikla zejména přes společný projekt, kterým je D+D REAL Winter Classic ve Špindlerově Mlýně. „I toto je pro mě další důvod pro to, aby se Rytíři vrátili do nejvyšší soutěže. Myslím, že naše motivace, která z partnerství plyne, je jasná,“ dodal Dědek.

V průběhu jednání o uzavření partnerství byl dohodnut i příchod ruského obránce Stěpana Zacharčuka z Pardubic na Kladno. D+D REAL je totiž generálním partnerem pardubického Dynama. Vedle toho podporuje také tým HC Vrchlabí, je promotérem golfového turnaje European Tour (D+D REAL Czech Masters) a podporovatelem kulturních akcí.

D+D REAL je dalším hlavním partnerem kladenských Rytířů:

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU