48. kolo,  pátek 23.2.2024
Kladno
Mladá Boleslav
0:5
49. kolo,  neděle 25.2.2024
Kladno
Třinec
5:2
50. kolo,  úterý 27.2.2024
Kladno
Litvínov
2:0
51. kolo,  pátek 1.3.2024
Budějovice
Kladno
5:3
52. kolo,  neděle 3.3.2024
Kladno
Karlovy Vary
1:4
Obrázek
Klub

Dostaňte se na zápas s Kadaní na stadion! Připojit se může každý!

2. 12. 2020 od Redakce
Ve čtvrtek hostíme Kadaň, ale hrát budeme znovu bohužel bez diváků. Přesto bude mít 24 z vás šanci se na zápas dostat. Jak? V ochozech se objevíte alespoň online formou. Na každou jednotlivou třetinu hledáme 8 věrných fanoušků!

Spojíme se s vámi on-line přes aplikaci Google Meet přímo z ČEZ stadionu, díky čemuž se objevíte na našich LED perimetrech podél mantinelu na straně u trestných lavic. Budete vidět v přenosu a hráči vás budou mít na očích. Můžete se připojit klidně i celá vaše rodina!

Co musíte splňovat?

  • Mít během zápasu připojení k internetu.
  • Připojit se ze zařízení, které má kameru (nejlépe notebook s kamerou).
  • Mít na sobě během zápasu kladenský dres, šálu nebo jen kladenskou čepici.

Pokud všechno toto splňujete a chcete být součástí tohoto projektu, napište na emailovou adresu adam.soukup@rytirikladno.cz, kdy do předmětu mailu uvedete "Chci být na stadionu!". Pošlete nám informaci s kým budete fandit nebo s kým se připojíte - zda sami nebo s rodinou, kámošem...

Během čtvrtečního dopoledne vybereme 8 z vás na 1. třetinu, 8 dalších na 2. třetinu a na 3. třetinu opět 8 jiných fanoušků. Vaši účast potvrdíme mailem, ve kterém vám zašleme odkaz do rozhraní Google Meet, kde se s vámi během zápasu spojíme.

Jak to funguje technicky? Díky technologii od GOAL SPORT je možné se s vámi spojit a zobrazit vás na perimetrech za mantinely, které jsou vidět v záběru přenosu.

GOAL SPORT:

Goal



INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU