48. kolo,  pátek 23.2.2024
Kladno
Mladá Boleslav
0:5
49. kolo,  neděle 25.2.2024
Kladno
Třinec
5:2
50. kolo,  úterý 27.2.2024
Kladno
Litvínov
2:0
51. kolo,  pátek 1.3.2024
Budějovice
Kladno
5:3
52. kolo,  neděle 3.3.2024
Kladno
Karlovy Vary
1:4
Obrázek
A tým

Rytíři chtějí navázat na výhru proti Spartě: Vstupenky na Budějovice v prodeji!

12. 8. 2020 od Tisková zpráva
V jednom týdnu hned dva domácí zápasy. Ten úterní se Rytířům velmi povedl, porazili Spartu 3:2. Ve čtvrtek 13. srpna čeká na Kladno extraligový nováček z Českých Budějovic. Hraje se opět od 18:00 na ČEZ stadionu, vstupenky jsou v prodeji!

Kupte si vstupenky na zápas s Českými Budějovicemi

I na druhý zápas Generali Česká Cupu platí stejná pravidla jako proti Spartě. Pravidla a nařízení pro fanoušky naleznete níže. Vstupenky na zápas s českobudějovickým Motorem začínají na 80 Kč.

Upravené sektory i znovuotevřené stání, ale jen pro členy fanklubu

Na níže uvedené mapě stadionu mohou diváci vidět upravený plánek sektorů. Stále platí, že kvůli celoplošným nařízením musí diváci respektovat několik pravidel:

  • Na stadionu musí mít každý po celou dobu utkání roušku či jinou ochranu úst.
  • Každý nově vytvořený sektor má svůj vchod a východ.
  • Diváci musí sedět pouze na sedadle, které mají na své vstupence.
  • Diváci musí být pouze v prostoru sektoru, do kterého si zakoupili vstupenku. Chození mezi jednotlivými sektory je zakázáno.
  • Každá druhá řada a každé druhé sedadlo musí zůstat prázdné. I v případě, že na utkání dorazí vícečlenná rodina, musí zůstat jedno sedadlo volné. Na klíně smí sedět pouze dítě do 12 let.
  • U každého vchodu budou umístěny stojany s dezinfekcí na ruce. Žádáme všechny fanoušky, aby dodržovali zvýšenou hygienu.
  • Kapacita vozíčkářů je omezena na 3 (+ doprovod). Každý vozíčkář se musí nejpozději 24 hodin před zápasem nahlásit na emailové adrese info@rytirikladno.cz.
  • Sektor stání bude opět otevřen, ale jen pro členy fanklubu, které kontaktuje jeden z hlavních členů Jaroslav Zelenka. Zdůrazňujeme, že fanoušci v sektoru stání musí striktně dodržovat dvoumetrové rozestupy, nošení roušek a všechna další nařízení.
  • Stánky s občerstvením budou ve všech rozích stadionu otevřeny.

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU