neděle 21.4.2024
Vsetín
Kladno
2:3
 neděle 21.4.2024
Vsetín
Kladno
2:3
 pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 pondělí 22.4.2024
Vsetín
Kladno
3:4
 čtvrtek 25.4.2024
Kladno
Vsetín
18:00
 sobota 27.4.2024
Vsetín
Kladno
17:00
 pondělí 29.4.2024
Kladno
Vsetín
18:00
Obrázek
A tým

Další důvod proč jít na Olomouc s Krejčím: Rytíři popřejí k jubileím legend – Novému i Kaberlemu

28. 9. 2021 od Lukáš Jůdl
Zápas 10. kola Tipsport extraligy nabídne velice atraktivní souboj někdejších hvězd NHL. Kladenské duo Jaromír Jágr/Tomáš Plekanec se postaví olomoucké hvězdě, kterou je David Krejčí. To však není jediný důvod proč tento čtvrtek v 18:00 dorazit do chomutovské ROCKNET Arény. Před utkáním proběhne na ledě slavnostní akt, v rámci kterého Rytíři popřejí k jubilejní sedmdesátce legendárnímu ligovému a reprezentačnímu střelci Milanovi Novému, a ke stejným kulatinám i jeho parťákovi z obrany Františku Kaberlemu staršímu.

Milan Nový má opravdu pestrý hokejový životopis. Je trojnásobný nejlepší střelec ligy, čtyřikrát byl oceněn jako nejlepší nahrávač a čtyřikrát jako nejproduktivnější hráč soutěže. Ve své sbírce má i tři Zlaté hokejky, olympijské stříbro, dva tituly mistra světa či šest titulů ligových.

Své sedmdesátky oslavil Milan Nový ve čtvrtek 23. září, a to ve velkém stylu. Do kladenského divadla si pozval řadu hostů a na konci programu pokřtil s hrajícím majitelem Rytířů Jaromírem Jágrem a primátorem Statutárního města Kladna Milanem Volfem svou novou knihu, jejímž autorem je David Lukšů. „Ta kniha vznikla právě k příležitosti oslav 70. narozenin a je opravdu moc povedená. Na Milana v ní vzpomínají československé, ale i světové hokejové legendy. Knihu si budou moci diváci na čtvrtečním utkání zakoupit ve fanshopu Rytířů v chomutovské aréně a během první přestávky tam mohou od pana Nového dostat autogram,“ říká Lukáš Jůdl, tiskový mluvčí klubu.

Před utkáním proběhne na ledové ploše slavnostní ceremoniál, během kterého klub popřeje jak Milanovi Novému, tak i jeho spoluhráči Františku Kaberlemu staršímu. Někdejší obránce Kladna i československé reprezentace je dvojnásobným mistrem světa a také šestinásobným ligovým šampionem. Své sedmdesátiny oslavil už 6. srpna. „Od té doby nebyla příliš vhodná příležitost panu Kaberlemu významně popřát. Rozhodli jsme se, že tato nádherná jubilea spojíme a oběma členům Síně slávy kladenského hokeje popřejeme společně právě před utkáním s Olomoucí,“ dodal Jůdl.

Kniha Milana Nového bude v prodeji i ve fanshopu Rytířů:

INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU