48. kolo,  pátek 23.2.2024
Kladno
Mladá Boleslav
0:5
49. kolo,  neděle 25.2.2024
Kladno
Třinec
5:2
50. kolo,  úterý 27.2.2024
Kladno
Litvínov
2:0
51. kolo,  pátek 1.3.2024
Budějovice
Kladno
5:3
52. kolo,  neděle 3.3.2024
Kladno
Karlovy Vary
1:4
Obrázek
Klub

Rytíři ohlašují poprvé od roku 2014 příchod generálního partnera. Tím se stala společnost Kaufland!

11. 11. 2020 od Tisková zpráva
Rytíři Kladno to s postupem do extraligy myslí vážně. Na začátku sezóny získali do sestavy zvučnou posilu, kterou se stal Tomáš Plekanec. Teď navíc mají další zbraň, která pomůže k dosažení hlavního cíle a také k úspěšnějším výsledkům. Tradiční hokejový klub uzavřel spolupráci se společností Kaufland, která se stala novým generálním partnerem kladenského hokeje.

Vedle A-týmu bude Kaufland na úrovni generálního partnera podporovat i mládež. „Každá podpora klubu je důležitá a partnerství s předním obchodním řetězcem je pro nás velice významné. Generální partner nám může výrazně pomoci s postupem do extraligy,“ těší hrajícího majitele klubu Jaromíra Jágra, pro kterého je nové spojenectví také velkou motivací do budoucna. „Pokud postoupíme, Kaufland za námi bude stát minimálně čtyři roky.“

Kaufland tak podporuje další hokejový subjekt. Vedle Rytířů spolupracuje také českou reprezentaci mužů, žen, mládeže i para hokeje. Zároveň je generálním partnerem projektu Pojď hrát hokej a partnerství uzavřel i s Tipsport extraligou. „Spolupráce s Rytíři je pro nás atraktivní v tom, že chceme pomoci tradičnímu hokejovému klubu k návratu mezi elitu. Víme, jaké úsilí vynakládá legendární Jágr a jeho tým pro to, aby se to povedlo. Jsme přesvědčeni, že Kladno by mělo patřit do extraligy,“ uvedl Stephan Hoppe, jednatel společnosti Kaufland Česká republika.

Hokejoví Rytíři neměli generálního partnera od roku 2014, vše se změnilo letos na podzim. „Nesmírně si podpory Kauflandu vážíme. O to víc, že nás tato silná společnost začala podporovat v současné nelehké době. Klub má k tomuto obchodnímu řetězci blízký vztah už delší dobu. Nejen kvůli projektům, na kterých se podílel Jaromír Jágr, ale třeba i díky pomoci, kterou poskytl klubový nadační fond Knights Foundation kladenské pobočce během první vlny pandemie koronaviru,“ vzpomínal tiskový mluvčí klubu Lukáš Jůdl na dodávku roušek, dezinfekcí a dresů pro zaměstnance nového generálního partnera Rytířů.

Rytíři chtějí i nadále pracovat na rozvoji svých akademických týmů a za cíl si kladou neustálé vylepšování zázemí pro mládež, ze které mají vzejít další Jágrové, Kaberleové, Noví, Paterové, Procházové či Pospíšilové.

Společných vizí má hokejový klub s obchodním řetězcem mnoho. Kaufland by se měl podílet na některých aktivitách, které Rytíři výhledově připravují.

Hokejový klub Rytíři Kladno:

Hokejový klub v Kladně byl založen v roce 1924. Postupem času se stal jedním z nejúspěšnějších klubů v České republice, což dokládá zisk šesti ligových titulů či triumf v Poháru mistrů evropských zemí. Z kladenského zimního stadionu pochází desítky mistrů světa, olympijští vítězové, hráči NHL, vítězové Stanley Cupu. V roce 2011 začala nová éra klubu, a to pod názvem Rytíři Kladno. První mužstvo si od té doby zahrálo extraligu (tu naposledy v sezoně 2019/20) i druhou nejvyšší soutěž.

Kaufland:

Kaufland

Kaufland Česká republika v.o.s. je součástí německé obchodní skupiny Schwarz. Na český trh vstoupil v roce 1998 a v současné době zde provozuje 134 prodejen, dvě logistická centra a vlastní masozávod. V České republice zaměstnává více než 23 500 lidí. Kaufland působí kromě Česka v dalších sedmi zemích světa: v Německu, na Slovensku, v Polsku, Chorvatsku, Rumunsku, Bulharsku a Moldávii. Celkem provozuje více než 1 300 prodejen, masozávody a logistická či distribuční centra. Zaměstnává více než 150 tisíc lidí.


INSTAGRAM FEED

#kladynko SLEDOVAT NA INSTAGRAMU